Ads 468x60px

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Εξαγορά του Vlingo από την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Siri



H Nuance που εξαγόρασε το Swype τον περασμένο Οκτώβριο και είναι πίσω από την επιτυχία του Siri προχώρησε σε μία ακόμα αγορά, αυτή του Vligo. Το Vlingo είναι ένα πρόγραμμα φωνητικών εντολών παρόμοιο του Siri το οποίο χρησιμοποιούν οι χρήστες Symbian , BlackBerry και Αndroid. Το ποσοστό εξαγοράς του Vlingo παραμένει άγνωστο, ο στόχος όμως αυτής της εξαγοράς είναι η δημιουργία διεπαφών πολλαπλών φυσικών γλωσσών για μεγάλο εύρος συσκευών.

Η αλήθεια είναι πως ο έλεγχος των συσκευών μας με φωνητικές εντολές δεν έχει φτάσει ακόμα στα επίπεδα της επιθυμητής χρησιμότητας και χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά ώστε να γίνει πιο φυσικός.

Το πρώτο στο οποίο στοχεύει η Nuance είναι να σταματήσει την χρησιμοποίηση οποιουδήποτε πλήκτρου με σκοπό να φτάσει στο σημείο η συσκευή να καταλαβαίνει πότε της απευθύνεσαι. Σκέψεις υπάρχουν πάνω σε αυτό , όπως πχ να απευθύνεσαι στο κινητό σου με μια κωδική ονομασία, ή να του δώσεις ένα όνομα που επιθυμείς εσύ, αλλά όλα αυτά βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ακόμα και δεν μένει παρά να δούμε τις βελτιώσεις στην πράξη.

Source:http://www.inews.gr/109/exagora-tou-Vlingo-apo-tin-etaireia-pou-vrisketai-piso-apo-to-Siri.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...