Ads 468x60px

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ποιά Apple, ποια Google; Τη Microsoft να φοβάστε...

Ποιά Apple, ποια Google; Τη Microsoft να φοβάστε...
Φυσικά και ο τίτλος δεν ανταποκρίνεται 100% σε αυτά που ανέφερε ο Tim Cook σε τεχνολογικούς αναλυτές, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Τα Windows Phone (και τα Windows 8) φαίνεται ότι έχουν κάνει την Apple να υπολογίζει ως σοβαρή αντίπαλο και πάλι τη Microsoft.

Ο Steve Jobs είχε πει στον Eric Schmidt της Google να προσέξει ώστε να μην καταντήσει την εταιρεία του σαν τη Microsoft, αλλά αυτή η Microsoft είναι πάντα ο μεγάλος αντίπαλος για την Apple. Ακόμα και τώρα, που το Android σαρώνει στην αγορά των smartphones και η Google φαίνεται να έχει το μαγικό ραβδάκι που μετατρέπει σχεδόν όλες τις προσπάθειες της σε επιτυχίες, η Apple δεν ξεχνάει τη Microsoft.

Ο Tim Cook στις δηλώσεις του φυσικά και δεν ανέφερε ότι θεωρεί τη Microsoft πιο σημαντική αντίπαλο από την Google, αλλά φάνηκε να τον απασχολούν ιδιαίτερα οι δραστηριότητες της εταιρείας από το Redmond.

Η ακριβής του φράση όταν ρωτήθηκε αν η αγορά κινητής τηλεφωνίας είναι μια κούρσα για δύο άλογα ήταν: "There's a horse in Redmond that always suits up and always runs, and will keep running!" - στα ελληνικά "Υπάρχει ένα άλογο από το Redmond που είναι πάντα ανταγωνιστικό και πάντα τρέχει και θα συνεχίζει να τρέχει".

Respect από την Apple στην πάλαι ποτέ μοναδική της αντίπαλο, με τον Tim Cook πάντως να σημειώνει τελικά ότι δεν τον ενδιαφέρει πόσα άλογα τρέχουν στην κούρσα και πιστεύει πως στο τέλος η Apple θα βγει νικήτρια. 
 
Source: http://www.inews.gr/109/poia-Apple-poia-Google-ti-Microsoft-na-fovaste.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...