Ads 468x60px

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κατάστημα Apple Μέσα Στο Harrods Του Λονδίνου


Η προσοχή της Apple φέτος φαίνεται να είναι στην ίδρυση καταστημάτων μέσα σε καταστήματα. Η εταιρεία έχει ήδη ανοίξει καταστήματα μέσα σε διάφορα Best Buy στις ΗΠΑ και έχει στόχο για άλλα 25 σε αντίστοιχα πολυκαταστήματα Target.
Αλλά όπως φαίνεται η Apple δεν θα περιοριστεί στις ΗΠΑ αφού έχει σχέδια να ανοίξει κατάστημα της μέσα στο διάσημο πολυτελές πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου. Σύμφωνα με πηγές μέσα από τους Harrods, μας αποκάλυψαν ότι η Apple προτίθεται να προχωρήσει με την ίδρυση του καταστήματος.
Το Harrods εκτείνονται σε έκταση πέντε εκταρίων στην πολυτελή περιοχή Chelsea του Λονδίνου, και έχει πάνω από 100,000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών χώρων στο κατάστημα. Όσοι από σας είστε στην Μεγάλη Βρετανία θα σκέφτεστε ότι η Apple ήδη έχει καταστήματα μέσα σε άλλα πολυκαταστήματα όπως στα PC World, Currys και John Lewis. Υπάρχει μία μικρή διαφορά. Τα τμήματα αυτά τα διαχειρίζονται τα ίδια τα πολυκαταστήματα ενώ αυτό που θα ανοίξει στο Harrods θα το διαχειρίζεται η ίδια Apple και θα έχει δικούς της υπαλλήλους. 
Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/1/23/apple-harrods.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...