Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τα σχέδια της Apple για το Siri περιλαμβάνουν δυνατότητα αγοράς προϊόντων


Νέα πατέντα αποδόθηκε στην Apple χθες από το Αμερικάνικο Γραφείο σχετικά με την υπηρεσία Siri ως ψηφιακό προσωπικό βοηθό. H νέα πατέντα καλύπτει και άλλες πτυχές της υπηρεσίας που προφανώς η Apple θέλει να υλοποιήσει μελλοντικά πέρα από τη φημολογία που υπάρχει σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Siri ως τηλεχειριστήριο για το σετ τηλεόρασης της εταιρείας.
Η εν λόγω πατέντα περιγράφει έναν «έξυπνο αυτοματοποιημένο βοηθό» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος πλατφορμών (υπολογιστές, κινητά, tablets, τηλεοράσεις κτλπ) για να βοηθά τον χρήστη με τις αγορές του. Για παράδειγμα, θα μπορείτε μελλοντικά να ζητάτε από το Siri να αγοράσετε κάτι και αυτό να σας βοηθά προσφέροντας προτάσεις από ιστοσελίδες όπως το Amazon, BestBuy κτλπ. Ή θα είναι δυνατή η αγορά προϊόντων μέσω του Siri μέσα σε Apple Store ή ακόμα και στο iTunes Store. Πραγματικά, τα οφέλη θα μπορούσε να ήταν τεράστια ενώ και η λειτουργικότητα περιορίζεται μόνο από τον αριθμό των απαιτούμενων συνεργατών.
Έχουμε αναφερθεί ξανά στο πως το Siri αποτελεί το μελλοντικό user interface και εμείς παρατηρούμε απλώς τα πρώτα στάδια της γέννησής του. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια πως θα έχει εξελιχθεί η υπηρεσία ελπίζοντας παράλληλα να δούμε σύντομα υποστήριξη για την ελληνική γλώσσα.

Source: http://www.iphonehellas.gr/33050/apple-siri-patent/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...