Ads 468x60px

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Πατέντα της Apple αναφέρεται στο Thunderbolt σε iOS συσκευές


Νέα πατέντα της Apple αναφέρεται στην πιθανότητα υποστήριξης της νέας τεχνολογίας Thunderbolt σε μελλοντικές εκδόσεις των iOS συσκευών καθώς και της δυνατότητας ταχύτερης φόρτισης μέσω της διάχυσης της θερμότητας.
thunderbolt aka lightpeak
Συγκεκριμένα, οι τρεις πατέντες περιγράφουν το thunderbolt connector και πως τα διάφορα σύρματα είναι τοποθετημένα μέσα στο καλώδια, καθώς και μεθόδους διαχείρισης της θερμότητας.
Με την δημιουργία καλωδίων Thunderbolt με ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα μπορεί να παραχθεί ένα σημαντικό ποσό θερμότητας και αυτό είναι κάτι που οι πατέντες της Apple εξετάζουν προτείνοντας τρόπους αντιμετώπισης.
Οι πατέντες περιγράφουν και την χρησιμοποίηση διαφορετικών τάσεων στα καλώδια αυτά με υψηλότερες τάσεις όταν πρόκειται για φόρτιση και χαμηλότερες όταν γίνεται απλώς μεταφορά δεδομένων. Η διαφορά αυτή στην τάση έχει εξεταστεί από την Apple περιγράφοντας συστήματα μείωσης τάσης μόνο σε αυτές τις συσκευές που απαιτούν τα χαμηλότερα ποσά τάσης.
Όπως πάντα, βέβαια, με τις πατέντες δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η πρόταση της Apple θα υλοποιηθεί σε κάποιο μελλοντικό προϊόν. Συνήθως τέτοιες προτάσεις παραμένουν στο ράφι χρησιμεύοντας μόνο στην αύξηση του δυναμικού στις πατέντες της Apple.

Source: http://www.macuser.gr/apple-patent-thunderbolt-ios-devices-8760/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...