Ads 468x60px

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Corona & redsn0w, αναβαθμίστηκαν με διόρθωση για την εφαρμογή iBooks



Η κυκλοφορία του Corona Untethered Jailbreak για το iOS 5.0.1 κυκλοφόρησε πρόσφατα και μαζί με την δυνατότητα να περάσουμε Cydia στις συσκευές μας έφερε και μερικά προβλήματα, ένα από αυτά ήταν και το σφάλμα με το launchctl που διόρθωσαν οι developers πριν λίγες μέρες.
Δυστυχώς όμως το update δεν ήταν αρκετό ώστε να διορθώσει τα προβλήματα που αναφέρονται στο Corona. Φυσικά αναφερόμαστε στο γνωστό πρόβλημα με την εφαρμογή iBooks που απλά ανοίγει, δείχνει ένα μήνυμα με σφάλμα και κλείνει.
Ο @ με πρόσφατα tweet του ανακοινώνει ότι το Corona αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.0-5 και φέρνει την διόρθωση για το iBooks αλλά και αυτό για το launchctl.
Ανάλογα με τι τρόπο έχετε κάνει jailbreak την συσκευή σας τώρα έχετε δύο τρόπους να το αναβαθμίσετε, είτε με το Corona είτε με το redsn0w που αναβαθμίστηκε και αυτό πρόσφατα.
Για να περάσετε το update με το Corona απλά ανοίξτε το Cydia και περιμένετε να σας ειδοποιήσει ότι υπάρχει ένα νέο update.
Αν έχετε το redsn0w ανοίξτε το και απλά κάντε jailbreak χωρίς την επιλογή Install Cydia.
Προσοχή!! Αν έχετε ακολουθήσει τον πρόσφατο οδηγό μας για το fix της εφαρμογής iBooks θα ήταν σωστό να κάνετε uninstall πρώτα αυτό το πακέτο και μετά να κάνετε update.

Source: http://greekiphone.gr/20120116/corona-and-redsn0w-updated-with-fix-for-ibooks/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...