Ads 468x60px

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Το email του Steve Jobs στον Eric Schmidt

O Steve Jobs είχε ζητήσει από τον πρώην CEO της Google και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Apple, Eric Schmidt, να σταματήσει να «κλέβει» υπαλλήλους από την εταιρεία του.
Η συζήτηση είχε πραγματοποιηθεί μέσω e-mail που αποκαλύφθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια δικαστηρίου.
Συγκεκριμένα, πέντε software μηχανικοί κατέθεσαν αγωγή κατά της Apple, Google, Adobe, Intel, Intuit και Pixar κατηγορώντας τες για συνωμοσία με σκοπό να κρατηθούν χαμηλά οι αποζημιώσεις τους εξαιτίας έλλειψης ανταγωνισμού.
Σύμφωνα, λοιπόν με το δικαστήριο ο Jobs είχε στείλει e-mail στον Schmidt τον Μάρτιο του 2007 επειδή ένας υπάλληλος της  Google προσπαθούσε να «στρατολογήσει» μηχανικό της Apple. To e-mail ήταν το εξής:
“I would be very pleased if your recruiting department would stop doing this”
Ο Schmidt προώθησε το e-mail σε μερικούς άλλους -άγνωστους μέχρι στιγμής- παραλήπτες απαιτώντας να σταματήσει όλο αυτό ζητώντας και το λόγο.
“Can you get this stopped and let me know why this is happening?”
Ο υπεύθυνος προσωπικού της Google απάντησε ότι ο υπάλληλος που το έκανε αυτό θα τερματιστεί μέσα στην ώρα ζητώντας να προωθηθεί η συγνώμη του στον Jobs.
Google’s staffing director responded that the employee who contacted the Apple engineer “will be terminated within the hour.”
He added: “Please extend my apologies as appropriate to Steve Jobs.”

Source: http://www.macuser.gr/jobs-told-schmidt-to-stop-poaching-workers-9159/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...