Ads 468x60px

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

H Kodak καταθέτει αγωγή κατά της Apple

H Kodak, η οποία φημολογείται έντονα ότι θα καταθέσει αίτηση υπαγωγής στον νόμο 11 για χρεοκοπία μέσα στις επόμενες βδομάδες μετά την αποτυχία συλλογής εσόδων από πώληση πατεντών, κατέθεσε αγωγή κατά της Apple.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ότι η Kodak κατέθεσε αγωγή εναντίον της Apple σχετικά με την παραβίαση τεσσάρων πατεντών από τα iPhone και iPad.
Η αγωγή κατατέθηκε στο Rochester της Νέας Υόρκης όπου βρίσκονται τα γραφεία της Kodak. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά θα ενημερώσουμε μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες.
Γνωρίζουμε ότι η Kodak έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με την Apple στις δικαστικές αίθουσες πάλι για θέμα παραβίασης πατεντών της οποίας η απόφαση αναμένεται ακόμα.
U P D A T E
Η Kodak κατέθεσε συνολικά δύο αγωγές κατά της Apple καλύπτοντας τέσσερις πατέντες σχετικά με την μετάδοση εικόνας, όπως για παράδειγμα τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν εικόνες απευθείας από τις φωτογραφικές.
Επίσης, η Apple δεν είναι η μοναδική εταιρεία που στοχεύει η Kodak αφού και η HTC βρίσκεται υπόλογη για παραβίαση πέντε πατεντών, όπως για παράδειγμα μία που σχετίζεται με την προεπισκόπηση εικόνας.

Source: http://www.macuser.gr/kodak-sues-apple-8854/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...