Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Εγκαταστήστε το iBooks Author σε Snow Leopard


Ευτυχώς για μας, βέβαια, ο περιορισμός αυτός παρακάμπτεται πολύ εύκολα έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σε Snow Leopard. Ας δούμε πως:
  1. Κατεβάστε το iTunes 10.5.3
  2. Πηγαίντε στο ‘Macintosh HD->System->Library->CoreServices’
  3. Κάντε copy το SystemVersion.plist και paste στο desktop
  4. Ανοίξτε τώρα το αρχείο από το desktop και περίπου στο τέλος αλλάξτε εκεί που λέει <string>10.6.8</string> σε <string>10.7.2</string> και κάντε Save με Overwrite.
  5. Τώρα κάντε copy το αρχείο αυτό και paste στο ’Macintosh HD->System->Library->CoreServices’ για να κάνουμε αντικατάσταση του αρχικού αρχείου. Θα σας ζητηθεί ο κωδικός σας, τον οποίο και βάζετε.
  6. Πηγαίνετε τώρα στο Mac App Store και κατεβάστε το iBooks Author χωρίς να το ανοίξετε μετά όμως.
  7. Τώρα, ανοίξτε πάλι το SystemVersion.plist που έχουμε στο desktop και αλλάξτε το <string>10.7.2</string> σε <string>10.6.8</string> και βάλτε το ξανά στο ’Macintosh HD->System->Library->CoreServices’
  8. Τώρα κάνουμε δεξί κλικ στο iBooks Author.app στον φάκελο Applications και επιλέγουμε το Show Contents. Ανοίγουμε τον φάκελο Contents και κάνουμε διπλό κλικ στο Info.plist να το ανοίξουμε.
  9. Κάνουμε αναζήτηση για το ’10.7.2′ και το αλλάζουμε με το ’10.6.8′
  10. Κάνουμε save το αρχείο και λογικά όλα είναι έτοιμα. Το iBooks Author τρέχει σε Snow Leopard!
Αν έχετε Snow Leopard μπορείτε να δοκιμάσετε τον παραπάνω τρόπο για να εγκαταστήσετε το iBooks Author και να μας πείτε εάν λειτουργεί στα σχόλια παρακάτω.

Source: http://www.macuser.gr/ibooks-author-snow-leopard-9039/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...