Ads 468x60px

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

iKeyboard ένα καταπληκτικό concept για το iPad

Το iKeyboard ήταν ένα καταπληκτικό concept για το iPad που είχαμε παρουσιάσει τον περασμένο Μάιο και που είχε ξεκινήσει ως project στο Kickstarter ζητώντας χρηματοδότηση.
Το iKeyboard τελικά κατάφερε και συγκέντρωσε το ποσό που ζητούσε όχι μία αλλά έξι φορές πάνω από την αρχική τιμή και είναι πλέον διαθέσιμο κανονικά προς πώληση. Έκανε την εμφάνισή του στα πλαίσια του Macworld 2012 και έκλεψε την παράσταση. Το iKeyboard είναι η ιδανική λύση σε όσους θέλουν μεν να χρησιμοποιούν το iPad για την πληκτρολόγηση μακροσκελών κειμένων αλλά δεν μπορούν να συνηθίσουν πλήρως το touch πληκτρολόγιο και δεν βολεύονται με λύσεις τύπου Apple Bluetooth Keyboard.

To iKeyboard, λοιπόν, είναι μια λεπτή μεμβράνη θα μπορούσαμε να πούμε που κουμπώνει πάνω στο iPad εκεί που θα βρισκόταν το πληκτρολόγιο. Δεν αφήνει κάποιο υπόλειμμα στην οθόνη και βελτιώνει αρκετά το γράψιμο αφού πλέον ακουμπάτε σε φυσική επιφάνεια και όχι touch, όπως έχετε συνηθίσει! Εξαιτίας του λεπτού και ελαφρύ σχεδιασμού του μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας χωρίς να προσθέτετε περιττό βάρος.

Το iKeyboard μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας μέσω του Amazon αν και προσωρινά δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα. Επίσης, προς το παρόν διατίθεται μόνο μαύρη έκδοση με την λευκή να βρίσκεται καθοδόν.

Source: http://www.iphonehellas.gr/33187/ikeyboard-ipad/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...