Ads 468x60px

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο Καναδός που πέρασε τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών δείχνοντας… σκαναρισμένο το διαβατήριό του στο iPad


Τι κάνεις αν βρεθείς στα σύνορα του Καναδά με τις Ηνωμένες Πολιτείες και διαπιστώσεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριό σου;
Ενεργοποιείς το iPad, εμφανίζεις στην οθόνη του μία σκαναρισμένη φωτό από αυτό, παίρνεις το καλύτερο χαμόγελό σου και… πλησιάζεις το φρουρό. Αυτό έκανε ο Martin Reisch και… πέτυχε.
Ο Καναδός βρισκόταν στα σύνορα όταν έκανε τη διαπίστωση ότι δεν είχε μαζί του το διαβατήριο και έπρεπε να κάνει και πάλι το δίωρο ταξίδι πίσω στο σπίτι του για να το πάρει. Έτσι, αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα δείχνοντας στο συνοριακό φρουρό το σκαναρισμένο διαβατήριο στο iPad καθώς και την άδεια οδήγησής του.
Προς μεγάλη του χαρά και έκπληξη, ο φρουρός, αφού το σκέφτηκε μερικά λεπτά, του είπε «καλές γιορτές» και τον άφησε να περάσει. Ήταν πάντως μία εξαίρεση, καθώς επίσημα δεν επιτρέπεται το να περάσει κανείς τα σύνορα με «ψηφιακά έγγραφα». Κάτι μας λέει όμως ότι σύντομα αυτό θα αλλάξει… 2012 έχουμε.

Source: http://www.digitallife.gr/o-kanados-pou-perase-ta-synora-twn-inwmenwn-politeiwn-deixnontas-skanarismeno-to-diavatirio-tou-sto-iphone-17917/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...