Ads 468x60px

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η ομάδα του MobileMe ήθελε Dropbox λειτουργία στον Finder


Σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO της Dropbox, Drew Houston, η ομάδα MobileMe της Apple ήθελε να ενσωματώσει μια παρόμοια λειτουργία με το Dropbox στον Finder αλλά εσωτερικές πολιτικές της εταιρείας απέτρεψαν κάτι τέτοιο.
Αυτό φαίνεται να δήλωσε ο Houston σε συνέντευξή του στο Wired UK σχετικά με τις επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες ότι η Apple έκανε προσπάθεια να εξαγοράσει την Dropbox στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του MobileMe ήθελε να προσφέρει μια παρόμοια με το Dropbox λειτουργία στο OS X αλλά η ομάδα πίσω από τον Finder «δεν έδινε προτεραιότητα σε αυτό ή δεν θα το έφτιαχνε». Η ομάδα του MobileMe, μάλιστα, είχε επικοινωνήσει με το Dropbox το 2009 για να μάθουν περισσότερο το πως λειτουργεί η υπηρεσία (!).
Ο Houston συνεχίζει λέγοντας ότι η ομάδα του είχε δυσκολίες στην ενσωμάτωση με το OS X, όπως για παράδειγμα με το κλασικό πράσινο “checkmark” στη menubar που υποδηλώνει ότι τα αρχεία έχουν συγχρονιστεί. Η ομάδα έπρεπε να κάνει σημαντικό hacking στο OS X για να καταφέρει να λειτουργήσει την υπηρεσία στο τέλος. «Η Apple δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για όλα αυτά αλλά έχουμε ευχαριστημένους χρήστες μέσα στην Apple».
Η Dropbox αποτελεί πλέον μια πολύ δημοφιλή υπηρεσία με πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες σε 175 χώρες που έχει σκοπό να κάνει τη ζωή των χρηστών ευκολότερη προσφέροντας συγχρονισμό αρχείων σε ένα μεγάλο εύρος συσκευών.
Source: http://www.macuser.gr/mobileme-dropbox-9062/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...