Ads 468x60px

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η Nuance ανακοινώνει το Dragon TV για τηλεοράσεις, συνεργασία με Intel

Με τις φήμες των τελευταίων δύο μηνών σχετικά με την πρόθεση της Apple να παρουσιάσει ένα σετ τηλεόρασης που θα ελέγχεται φωνητικά με το Siri φαίνεται ότι έχει προκληθεί πανικός στους κατασκευαστές του είδους που φοβούνται ότι η Apple θα εισέλθει στην αγορά και θα «σαρώσει».
Για αυτόν τον λόγο στη φετινή -αρκετά βαρετή- CES 2012 έχουμε δει ήδη τις προθέσεις των μεγάλων κατασκευαστών στην κυκλοφορία τηλεοράσεων με φωνητικές εντολές.
Η Nuance, που συνεργάζεται με την Apple για το Siri, ανακοίνωσε το νέο Dragon TV, μια πλατφόρμα φυσικής φωνητικής αναγνώρισης που απευθύνεται αποκλειστικά στην τηλεόραση.
Οι καταναλωτές θα μπορούν πολύ εύκολα να αναζητούν κανάλια, προγράμματα ή ταινίες με τη φωνή τους δίνοντας μια εντελώς νέα διάσταση στην επικοινωνία με την τηλεόραση. Θα υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αναζήτησης περιεχομένου με βάση τους ηθοποιούς ενώ θα μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι σε Twitter, Facebook και Skype.
Πέρα από την παρουσίαση του Dragon TV η Nuance ανακοίνωσε και μια συνεργασία με την Intel με σκοπό να φέρει την τεχνολογία φωνητικής αναγνώρισης στη σειρά ‘ultrabooks’. Παρόλο που η Nuance προσφέρει ήδη παρόμοιο λογισμικό για υπολογιστές η νέα συνεργασία θα προσφέρει βαθύτερη ενσωμάτωση και λειτουργικότητα.
Nuance’s Dragon voice recognition technology, which is at the core of the renowned Dragon NaturallySpeaking software used by millions, will be deeply integrated into the new Intel application. Using this new capability, consumers will be able to control their Ultrabook just by using their voice. Consumers will be able to quickly and easily launch applications, play media, interact with social media sites and control their email and calendars with natural voice commands.
Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Source: http://www.macuser.gr/nuance-dragon-tv-8834/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...