Ads 468x60px

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

O συνιδρυτής της Apple εύχεται το iPhone του να έκανε όλα αυτά που κάνει το… Android!

O Steve Wosniak είναι, έτσι κι αλλιώς, μορφή… Τον θυμόμαστε με το Segway του στην ουρά, περιμένοντας την κυκλοφορία του iPhone 4S. Τον θυμόμαστε, επίσης, στα headquarters της Google στο Palo Alto να φωτογραφίζεται με το νέο του… Samsung Galaxy Nexus. Τώρα όμως, σε μία συνέντευξή του στην Daily Beast,  συγκρίνει το iPhone με το Android και αναφέρεται στους περιορισμούς της συσκευής της Apple.
«To βασικό μου smartphone είναι το iPhone» λέει ο Woz «Αγαπώ το ότι είναι τόσο όμορφο. Αλλά εύχομαι να έκανε όλα αυτά που κάνει το Android μου, πραγματικά θα το ήθελα».

Ωστόσο, δε δηλώνει συνολικά απoγοητευμένος από το iPhone του, ούτε ετοιμάζεται να το πετάξει. Αναφέρει ότι το κύριο πρόβλημα του έχει σχέση με το σύστημα φωνητικών εντολών του κινητού, το γνωστό μας Siri, το οποίο δε δουλεύει πλέον όπως εκείνος θα ήθελε. «Συνήθιζα να το ρωτάω ποιες είναι οι μεγαλύτερες λίμνες στην Καλιφόρνια και μου απάνταγε. Τώρα απλά μου δίνει αγγελίες για ακίνητα.» λέει χαρακτηριστικά ο Woz. Αναφέρει, επίσης, ότι προτιμά την GPS πλοήγηση των Android κινητών τηλεφώνων και, ότι, ακόμη, έχει προβλήματα με τη διάρκεια μπαταρίας του iPhone του (και δεν είναι φυσικά ο μόνος).

Παρ’ όλα αυτά, συνιστά ακόμη το iPhone 4S σε άτομα που έχουν ήδη μπει στον «κόσμο των Mac», επειδή είναι τόσο συμβατό με τους υπολογιστές αυτούς και τόσο εύκολο. Κατά τον Steve, πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται να χρησιμοποιήσουν έναν υπολογιστή ή ένα smatphone. Το iPhone, κατά τη γνώμη του, είναι το λιγότερο «τρομακτικό» gadget για κάποιον που φοβάται την πολυπλοκότητα. «Είναι ένα απλό τηλέφωνο, εύκολο στη χρήση, που κάνει ό,τι χρειάζεστε.» αναφέρει ο συνιδρυτής της Apple, δεν ξέρουμε όμως αν με τα τελευταία αυτά σχόλια «σώζει» την όλη τη συνέντευξη από ένα κλίμα «προτίμησης» προς τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του Android.

Source: http://www.digitallife.gr/o-synidritis-tis-apple-eyxetai-to-iphone-tou-na-ekane-ola-ayta-pou-kanei-to-android-22623/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...