Ads 468x60px

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η Parrot παρουσιάζει το AR.Drone 2

Τα πρώτα gadgets από την φετινή CES που ξεκίνησε πριν λίγες ώρες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και παρουσιάζουμε παρακάτω ένα από αυτά που σίγουρα θα σας θυμίζει κάτι. Ο λόγος για το AR.Drone του οποίου η πρώτη έκδοση είχε κυκλοφορήσει πριν δύο χρόνια και είχε προκαλέσει πάταγο στους οπαδούς του είδους.
Η εταιρεία παρουσίασε σήμερα την δεύτερη αρκετά πιο βελτιωμένη έκδοση του AR.Drone με πολλά περισσότερα ‘pro’ χαρακτηριστικά, εντυπωσιακό σχεδιασμό και ανθεκτικότερη κατασκευή. Η κάμερα του Drone πλέον υποστηρίζει την καταγραφή 720p βίντεο (χωρίς flash) και φωτογραφιών που μεταφέρονται αυτόματα στο iPhone μέσω Wi-Fi. Επίσης, ο έλεγχος του Drone έχει βελτιωθεί σημαντικά με νέους σένσορες (γυροσκόπιο, μαγνητόμετρο, αισθητήρα πίεσης) για τον καθορισμό του ύψους, προσανατολισμού και της ταχύτητας αλλά και με επανασχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον για πολύ πιο εύκολο χειρισμό.
Ακόμα πιο ενδιαφέρον: ο κώδικας του Drone θα είναι διαθέσιμος σε όσους θέλουν να αναπτύξουν εφαρμογές ή παιχνίδια βασισμένα στο gadget αυτό για το iOS ή Android. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι το ‘Travelling’ με το οποίο μπορείτε να προ-καθορίσετε την διεύθυνση και την διάρκεια της πτήσης και να αφήσετε το drone να επαναλαμβάνει την διαδρομή.
Η τιμή του AR.Drone 2 θα παραμείνει στα $299 ενώ η ημερομηνία διάθεσής του δεν είναι ακόμα γνωστή.

Source: http://www.iphonehellas.gr/32817/parrot-ar-drone-2/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...