Ads 468x60px

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Spelltower



Bessy Theodoropoulou
To Spelltower είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει άψογα τις λέξεις με τη στρατηγική, καθώς σκοπός σας είναι να βρείτε τους συνδυασμούς για να φτιάξετε μία λέξη! Ίσως σας θυμίζει κάτι από το γνωστό σε όλους Scrabble, αλλά θα έλεγα πως είναι αρκετά πιο εμπλουτισμένο παιχνίδι, αφού περιέχει 4 διαφορετικές εκδοχές.
 Το Tower Mode όπου μπορείτε να παίξετε δίχως να έχετε την πίεση του χρόνου. Απλώς προσπαθήστε να εξαντλήσετε τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε με τα 150 γράμματα που σας δίνονται, ενώ προσπαθήστε να σχηματίσετε λέξεις με όσο πιο πολλά γράμματα γίνεται για να κερδίσετε πιο πολλούς πόντους!
 Το Puzzle Mode σας προσθέτει μία νέα σειρά από γράμματα για κάθε λέξη που βρίσκετε. Η συγκεκριμένη μορφή είναι πιο πολύ θέμα στρατηγικής, καθώς σκοπός σας είναι να βρείτε λέξεις αρκετά μεγάλες για να φύγουν όσο περισσότερα γράμματα γίνεται από την οθόνη σας!
 Το Extreme Puzzle Mode είναι σαν το Puzzle Mode αλλά αναφέρεται σε πιο προχωρημένους!
 Το Rush Mode σας προσθέτει μία σειρά από γράμματα αλλά κάθε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ουσιαστικά πρόκειται για μία πιο εμπλουτισμένη εκδοχή του Tower Mode, απλώς υπάρχει και η πίεση του χρόνου σ’αυτήν την εκδοχή.
Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο App Store για iPhone, iPod touch και iPad και κοστίζει $1.99.
Source: http://www.indiemag.gr/?p=108

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...