Ads 468x60px

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Με λένε Tim Cook, είμαι CEO της Apple και επειδή είμαι καλός, με πληρώνουν με 377 εκατομμύρια δολάρια

Να δουλειές με προοπτικές! Για ποιο λόγο θα μπορούσε κανείς να θέλει να γίνει CEO της Apple; Μπορούμε να βρούμε 377 εκατομμύρια λόγους, όση είναι και σε δολάρια η αποζημίωση του CEO του μήλου, Tim Cook.
Και για να μην το παίρνουμε στο λαιμό μας τον άνθρωπο, λέγοντας πως αυτός είναι ο μισθός του, εξηγούμε πως ο βασικός μισθός του CEO είναι 900,000 δολάρια και τα υπόλοιπα $376.2 εκατομμύρια, αφορούν την αξία ενός εκατομμυρίου μετοχών που του δόθηκαν στις 24 Αυγούστου, όταν και ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Η παραπάνω αποζημίωση, αναφέρεται σε ετήσια δήλωση εξόδων της εταιρείας που δόθηκε στη δημοσιότητα και η απόφαση για την αμοιβή του Tim Cook, είναι απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, κατά την αξιολόγησή του και μετά από σύσταση του πρώην CEO της εταιρείας, Steve Jobs.
Υπενθυμίζουμε πως η αμοιβή του Steve Jobs, ήταν 1, μόλις, δολάριο αλλά είχε στην κατοχή του μετοχές της εταιρείας και απολάμβανε τα κέρδη από αυτές.
Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε CEO της Apple, με τα αντίστοιχα οφέλη, μπορείτε να αρχίσετε φορώντας μαύρα ζιβάγκο και τζιν παντελόνι… και μετά να μετακομίσετε στο Cupertino, σε ένα γκαράζ και να αρχίσετε τις καινοτομίες. Καλή επιτυχία.

Source: http://www.digitallife.gr/me-lene-tim-cook-eimai-ceo-ths-apple-kai-epeidh-eimai-kalos-me-plhrwnoun-me-377-ekatommyria-dolaria-43854/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...