Ads 468x60px

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Todo.txt Touch, ένας απλός task manager

Η εφαρμογή Todo.txt Touch είναι ένα απλός και εύκολος task manager για να συγχρονίζετε τα προσωπικά σας todo με τη χρήση του Dropbox.
Υπάρχουν πολλές εφαρμογές και sites που σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τη λίστα με τα todo σας σε κάποια δική τους database και με κάποιο δικό τους file format.
Todo.txt Touch (AppStore Link) Όνομα: Todo.txt Touch
Εταιρία: Gina Trapani


1.59 € (iTunes link)

Ένα απλό αρχείο todo.txt όμως μπορούμε να το ανοίξουμε με οποιοδήποτε text editor υπάρχει και σε οποιοδήποτε σύστημα και αν βρισκόμαστε. To Todo.txt Touch διαχειρίζεται αυτό το αρχείο todo.txt on the go και αυτόματα να το συγχρονίζει με όλους τους υπολογιστές μας αλλά και τις συσκευές που χρησιμοποιούμε χάρη στο λογαριασμό μας στο Dropbox.
Κρατήστε την todo λίστα σας και αποθηκεύστε την σε ένα απλό text αρχείο που εσείς ελέγχετε. Η εφαρμογή Todo.txt Touch το κάνει πολύ απλό να προσθέσουμε, ενημερώσουμε και να βάλουμε σε προτεραιότητα αυτά που πρέπει να κάνουμε να τα χωρίσουμε με tags, να δώσουμε ονόματα στα project, contexts, να κάνουμε αναζήτηση με φίλτρα ή χωρίς και το πιο σημαντικό να σημειώσουμε ότι έχουμε τελειώσει το κάθε todo μας.
H εφαρμογή είναι Universal και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε πλήρως από iPhone, iPod touch και iPad.
Φυσικά για να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εφαρμογή πλήρως θα πρέπει να φτιάξουμε ένα λογαριασμό στο Dropbox.

Source: http://greekiphone.gr/20120117/todo-txt-touch-simple-task-manager-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...