Ads 468x60px

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

5th OPEN COFFEE VOLOS @ ARTE LIBRE BAR


Mε μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο 5th OPEN COFFEE VOLOS @ ARTE LIBRE BAR!



Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Τετάρτη στο αγαπημένο στέκι της ομάδας του Apple News  το ARTE LIBRE BAR!

Η ομάδα μας θα είναι εκεί και παρόλο που δεν θα παρουσιάσουμε κατι αυτή την φορά (επιφυλασσόμαστε για το άμεσο μέλλον) θα θέλαμε να τα πούμε με όλους εσάς!! 



Το πρόγραμμα της πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης ειναι το παρακάτω:

Open Coffee Volos - 5η Συνάντηση
Disruptive Marketing στην επαρχεία - Κάνοντας αυτό που όλοι σου λένε ότι δεν γίνεται, στο τόπο που ζεις και αγαπάς.

Το Open Coffee Volos, πιστό στο μηνιαίο ραντεβού του, συναντιέται για 5η φορά την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στις 17:00 σε ένα νέο μέρος, το Arte Libre Bar στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πας από την ιδέα στην πράξη, για αυτό το λόγο αυτή η συνάντηση είναι αφιερωμένη στο καινοτόμο Marketing και τις εφαρμογές του.

Υποδεχόμαστε τους ανθρώπους πίσω από την "Κλίμαξ". Δεν χαρακτηρίζονται ως ένα ακόμα "καφέ-bar", αλλά ως μια απλή και φιλική ΄κοινωνίαʼ της οποίας οι παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα είναι αγνά και προσιτά. Θα ακούσουμε πως αυτή η νεοσύστατη επιχείρηση με χαρακτήρα και φιλοσοφία κατάφερε να αψηφίσει το conventional wisdom σχετικά με τι μπορούν να πετύχουν οι άνθρωποι στην επαρχεία και να ολοκληρώσει πρόσφατα 1 έτος επιτυχημένης πορείας στην Λάρισα.
Η Δρ. Αλεξάνδρα Τσιαντή επέστρεψε στην γενέτειρά της, την Αγία Τριάδα Φαρσάλων, και μετέτρεψε μία παραδοσιακή αγροτική επιχείρηση στην Trinity Farm, το πρώτο ελληνικό αγρόκτημα πιστοποιημένο για βιοδυναμική γεωργία. Σήμερα καλλιεργούν βιολογικά μία έκταση συνολικά 400 στρεμμάτων, τυποποιούν και διακινούν μόνοι τους τα προϊόντα τους σε πρωτότυπες χειροποίητες συσκευασίες, πανελλαδικά.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Πρόγραμμα
Συνάντηση στις 17:00 για networking & καφέ.
(όλοι οι καφέδες κατα την διάρκεια της εκδήλωσης στα 2,50 ευρώ)

Στις 18:00 ξεκινάμε τις παρουσιάσεις.

Εξʼ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Χώρος
Έχοντας φτάσει αισίως τις 5 πετυχημένες και πολυπληθής συναντήσεις μας στο Βόλο, αποφασίσαμε, καθώς η παρέα μας μεγαλώνει, να μεγαλώσουμε και τον χώρο συνάντησης. Έτσι λοιπόν το 5ο Open Coffee Volos θα γίνει στο Arte Libre, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Ένας πανέμορφος και φιλόξενος χώρος, με εύκολη πρόσβαση και parking.




Τι είναι το Open Coffee?
Το Open Coffee είναι το σημείο συνάντησης όσων ασχολούνται με το επιχειρήν, την καινοτομία σε όλες της μορφές της, τις νέες τεχνολογίες, τα ελληνικά start-ups, το διαδίκτυο. Είναι η ευκαιρία να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και να κάνετε networking σε ένα ανοικτό και ανεπίσημο περιβάλλον.

Website: http://opencoffee.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...