Ads 468x60px

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η Apple εργάζεται με προμηθευτές για iPad 8 ιντσών

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal η Apple εργάζεται με τους προμηθευτές για τη δημιουργία ενός iPad με οθόνη οκτώ ιντσών.



Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές, οι οποίες τους έδειξαν σχέδια για οθόνες για μια νέα συσκευή περίπου στις 8 ίντσες για την οποία η Apple βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής προμηθευτών. Μάλιστα, λέγεται ότι αυτή η νέα μικρότερη συσκευή θα διαθέτει την ίδια ανάλυση με το τωρινό iPad 2. Μέχρι στιγμής, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι προμηθευτές των δοκιμαστικών οθονών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις AU Optronics και LG Display.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε, βέβαια, φήμες για ένα ‘iPad mini’. Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει την πληροφορία -που όλοι γνωρίζουμε- ότι η Apple πειραματίζεται με συσκευές διαφόρων μεγεθών κατασκευάζοντας πρωτότυπες συσκευές τις οποίες απορρίπτει. Την ίδια διαδικασία είχε ακολουθήσει και με το iPad όπου τελικά κατέληξε σε μέγεθος 9.7 ιντσών.

Όπως πάντα, αντιμετωπίστε τέτοιου είδους φήμες με μεγάλη επιφύλαξη από όπου και αν προέρχονται. Η ιστοσελίδα «πέφτει στην παγίδα», μάλιστα, του επιχειρήματος για την ανάγκη της Apple να ανταγωνιστεί με tablets όπως αυτό της Samsung και της Amazon.

Source: http://www.iphonehellas.gr/33448/apple-ipad-mini-8-inch-rumor/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...