Ads 468x60px

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Apple Patent αποκαλύπτει μελλοντικά σχέδια για υποστήριξη Thunderbolt σε iOS συσκευές

Το PatentlyApple δημοσίευσε πρόσφατα μία σειρά από πατέντες που κατοχυρώθηκαν  στις Ηνωμένες Πολιτείες στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων προτείνουν ότι η Apple θέλει να έχει στην κατοχή της όσες περισσότερες πατέντες και σήματα έχουν σχέση με το Thunderbolt.

Ίσως το αξιοσημείωτο σε ολόκληρη την ιστορία είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Apple να φέρει την θύρα Thunderbolt και στις iOS συσκευές της. Συγκεκριμένα αναφέρει σε μία από τις πατέντες και σύνδεση που μπορούν να μεταξύ ενός φορητού media player, όπως ένα iPhone, iPad ή iPod touch και μιας οθόνης, όπως η Thunderbolt Display της Apple ή ακόμα και για μία σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή και κάποιας φορητής συσκευής.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα με τη θύρα Thunderbolt είναι φυσικά η ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων και η φόρτωση της συσκευής. Ακόμα είναι άγνωστο και δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε στις πατέντες αν η iOS συσκευή θα είναι σαν Thunderbolt host συσκευή, όπως για παράδειγμα ένα MacBook ή απλά θα υποστηρίζεται σαν κάποιο περιφερειακό.

Η Apple ήδη ψάχνει τρόπο για να κατασκευάσει το επόμενο καλώδιο 30-pin που είναι πολύ πιθανό να υποστηρίζει συνδέσεις υψηλής ταχύτητας Thunderbolt. Επίσης έχουμε δει  ότι το PatentlyApple στο παρελθόν αναφέρει μια πατέντα που δείχνει ότι η Apple δουλεύει σε μια νέα υβριδική σύνδεση για τις iOS συσκευές. 
 
Source: http://greekiphone.gr/20120208/apple-patent-reveals-support-for-thunderbolt-on-ios-devices/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...