Ads 468x60px

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Apple Store ανοίγουν σε Ευρώπη, Αυστραλία και Βόρεια Αμερική


Bessy Theodoropoulou

Λαμβάνοντας υπόψιν την θεαματική αύξηση των κερδών και τις πολυάριθμες πωλήσεις της, η Apple ανέφερε πως σχεδιάζει να ανοίξει καταστήματα σε Στοκχόλμη, Βανκούβερ και στο South Perth, ενώ φήμες υπάρχουν για τη δημιουργία ενός δεύτερου καταστήματος στο Seattle.
Σουηδία
Μέσω των κοινοποιήσεων που έγιναν στη Σουηδική ιστοσελίδα, η εταιρεία αποκάλυψε την Τρίτη τα σχέδιά της για τη δημιουργία του πρώτου Σκανδιναβικού Apple Store, σύμφωνα με το Allt om Mac. Ωστόσο η ακριβής τοποθεσία του καταστήματος δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά το πιο πιθανό είναι να κατασκευαστεί στο κέντρο της Στοκχόλμης.
Το Νοέμβριο του 2011, μία αναφορά της Σουηδικής εφημερίδας Expressen, ισχυρίστηκε πως το Apple Store θα πάρει τη θέση των παλιών γραφείων της Audi στο Hamngatan, φήμη η οποία ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε.



Αυστραλία
Το Perth σύμφωνα με αναφορές θα αποκτήσει δεύτερο Apple Store το φθινόπωρο, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα άμεσα εμπλεκόμενων ανθρώπων, η κατασκευή πρόκειται να γίνει σε εύπορο προάστιο του South Perth το οποίο θα έιναι διαδρομή 10 λεπτών με το αμάξι από την τοποθεσία του τωρινού καταστήματος.



Βανκούβερ
Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας της Apple υποδεινύουν πως το νέο Apple Store θα κατασκευαστεί στο εμπορικό κατάστημα Coquitlam Centre του Βανκούβερ. Το νέο κατάστημα θα αποτελεί το ανατολικότερο της εταιρείας και θα εξυπηρετεί πελάτες από αρκετά προάστια. 


Seattle
Νέες πληροφορίες επιβεβαιώνουν τη φήμη πως η Apple αναζητά την τοποθεσία για το δεύτερο κατάστημά της στο Seattle To Broadacres Building φαίνεται να είναι η πιο κυρίαρχη τοποθεσία για το νέο Apple Store, ενώ πηγές ισχυρίζονται πως η μεσιτική ομάδα της Apple έχει δείξει ενδιαφέρον για τη μίσθωση ενός χώρου 43.000 τμ το οποίο έχει υπόγειο, πρώτο και δεύτερο επίπεδο.



Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/12/02/24/new_apple_stores_to_open_in_europe_australia_and_north_america.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...