Ads 468x60px

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Οι The Beatles κυκλοφόρησαν 27 κλασικά ringtones στο iTunes

Πριν λίγο καιρό η Apple πρόσθεσε στο iTunes Store την συλλογή των The Beatles και σήμερα προστέθηκε στην κατηγορία των ringtones μια συλλογή με 27 ringtones από το album ‘1’.

Η μουσική των The Beatles είναι τώρα διαθέσιμη σε ringtones για το iPhone, το iPad ή το iPod touch. Κάθε τραγούδι από την συλλογή με τις μεγάλες επιτυχίες από το γνωστό album ‘1’ είναι τώρα αποκλειστικά διαθέσιμες για αγορά.

Δείτε στη συνέχεια την λίστα με τα ringtones ή αποκτήστε τα τώρα από το iTunes Store.
  • “Love Me Do”
  • “From Me To You”
  • “She Loves You”
  • “I Want To Hold Your Hand”
  • “Can’t Buy Me Love”
  • “A Hard Day’s Night”
  • “I Feel Fine”
  • “Eight Days a Week”
  • “Ticket to Ride”
  • “Help!”
  • “Yesterday”
  • “Day Tripper”
  • “We Can Work It Out”
  • “Paperback Writer”
  • “Yellow Submarine”
  • “Eleanor Rigby”
  • “Penny Lane”
  • “All You Need Is Love”
  • “Hello, Goodbye”
  • “Lady Madonna”
  • “Hey Jude”
  • “Get Back”
  • “The Ballad of John and Yoko”
  • “Something”
  • “Come Together”
  • “Let It Be”
  • “The Long and Winding Road”
  1. Source:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...