Ads 468x60px

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

H διαφήμιση για το Galaxy Note στο SuperBowl

Η Samsung παρουσίασε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του τελικού του SuperBowl την πολυαναμενόμενη διαφήμιση για το Galaxy Note συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο που μας είχε συνηθίσει και με τις προηγούμενες διαφημίσεις της.

Η διαφήμιση αντιπροσωπεύει στο έπακρο τη διαφορά στη φιλοσοφία της Samsung και της Apple. Ο χώρος αυτός είναι, ίσως, ο μοναδικός στον οποίο η Samsung θα έπρεπε δικαιολογημένα να αντιγράψει την Apple αφού κατά γενική ομολογία η προσπάθεια της Samsung είναι τραγική. Δείτε το βίντεο [iOS link]:

Πέρα από το ‘χαριτωμένο τραγουδάκι’ που δεν αξίζει καν τον κόπο σχολιασμού η δυνατότητα του Galaxy Note που διαφημίζεται περισσότερο είναι το …στυλό! Η φράση ‘they blew it’ έρχεται αμέσως στο μυαλό στον έκπληκτο θαυμασμό του τύπου στη διαφήμιση που αναφωνεί ‘It’s got a pen!’. Εμφανίζεται και ελάχιστα η δυνατότητα βιντεοκλήσης σε κάποιο σημείο που μοιάζει ύποπτα με κάτι γνώριμο:

Το Galaxy Note είναι ένα τηλέφωνο/tablet με οθόνη μεγέθους 5.3″ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στο τέλος του μήνα. Φαίνεται ότι η Samsung έχει επενδύσει πολλά στην προώθηση της εν λόγω συσκευής χωρίς να βλέπουμε τον λόγο βέβαια.

Source: http://www.iphonehellas.gr/33305/samsung-galaxy-note-superbowl/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...