Ads 468x60px

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

HP: To WebOS Θα Είναι Καλύτερο Από Το Android Και IOS


Πρόσφατα, η CEO της HP Meg Whitman δήλωσε ότι το ανοιχτού κώδικα webOS θα είναι καλύτερο από το Android και το iOS. Πιστεύει ότι το webOS θα κινήσει το "κατακερματισμένο" Android και το "κλειστό" iOS. Όπως γνωρίζουμε, το webOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα για κινητά που έχει αναπτυχθεί από την Palm αλλά εξαγοράστηκε από την HP.

"Υπάρχει ένα ξεκάθαρο όραμα για αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε", δήλωσε η Whitman σε συνέντευξη της στο CRN. "Θα υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θα τους αρέσει αυτό το όραμα, αλλά θα υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι που θα ενθουσιαστούν με αυτό το όραμα, και τι μπορεί να σημαίνει για ένα εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που έχει μερικά πραγματικά δυνατά σημεία".

Η Whitman επίσης είπε ότι "πρέπει να έχουμε και κάποια ταμπλέτα. Θα επιστρέψουμε σε αυτόν τον τομέα. Επιστρέφουμε πάλι στην αγορά με μία Windows 8 ταμπλέτα, πρώτα με επεξεργαστή x86 και μετά ίσως με ARM επεξεργαστή".

To webOS είναι σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον λειτουργικό και θα ήταν καλό να δούμε και άλλον ανταγωνισμό. Ας περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς μας επιφυλλάσει η HP για το μέλλον.
 
Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/2/5/hp-to-webos-android-ios.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...