Ads 468x60px

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Θα θέλεις να το χαϊδεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πως να κάνεις το iPad χνουδωτό αρκουδάκι


Αγοράζεις το iPad ή δεν το αγοράζεις;
Δεν ξέρω τι λένε τα στατιστικά, ή μάλλον ξέρω, αλλά ένα είναι σίγουρο. Ότι είναι μεγάλη ανακάλυψη το tablet της Apple. Και ότι αποτελεί επίσης ένα πρώτης τάξεως αγχολυτικό για μεγάλα και μικρά παιδιά. Ναι, ακόμη και για τα δεύτερα… Ιδίως αν μιλάμε για τα καινούργια παιχνίδια της Totoya Creature, τα οποία θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια.  

Και επειδή όλα τους έχουν ένα κόλλημα με τα χνουδωτά αρκουδάκια, τότε οφείλεις και εσύ στο παιδί σου, μπαμπά και μαμά, ένα YetYet ή ένα Roboto. Παρεμπιπτόντως να ένας ωραίος τρόπος για να μπορέσεις να γυρίσεις και πάλι στη δουλειά.

Για την ιστορία πάντως υπάρχουν και τα YetX και RobX, δηλαδή οι αδελφές εκδόσεις της Totoya Creature για το iPhone. Αν θέλεις μάλιστα μπορείς να δεις από τώρα πως δουλεύουν κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή από εδώ

Η απλά να χαζέψεις στο site της κατασκευάστρια εταιρίας που είναι αποτελεί ένα από τα καλύτερα του είδους. Να μην ξεχάσω επίσης να αναφέρω την τιμή. 79,90 δολάρια για iPad και 49,90 για iPhone, συν 29 ευρώ επιπλέον που κοστίζουν τα μεταφορικά. Και ναι ακόμη η εταιρία δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.

Δες τώρα και το βίντεο…


Totoya Creatures from CarnationGroup on Vimeo.

Source: http://www.digitallife.gr/tha-theleis-na-to-xaideyeis-apot-prwi-mexri-to-vrady-21809/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...