Ads 468x60px

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ για iPhone/iPad ή μου φαίνεται;


Να ένας απλός τρόπος να ξεφύγεις από το δίλημμα. Να ψωνίσεις το 16άρι iPhone ή να πας κατευθείαν στο 32άρι; Παρεμπιπτόντως αν αυτό υφίσταται μια φορά για το κινητό της Apple, πολλαπλασιάζεται επί δέκα όταν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πέφτει το tablet.
Το καλό με το φορητό αποθηκευτικό μέσο της Kingston είναι ότι λειτουργεί μέσω Wi-Fi. Και ότι μπορείς να το αξιοποιήσεις μελλοντικά, σε οποιαδήποτε iOS συσκευή. Άρα σε τρεις γενιές iPhone έχεις κάνει μια χαρά απόσβεση
Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι με 69 ευρώ έχεις ένα ποιοτικό φορητό αποθηκευτικό μέσο που δεν χρειάζεται απαραίτητα Apple συνοδευτικό για να λειτουργήσει. Μάλιστα η Kingston σκοπεύει να υποστηρίζει και το λειτουργικό Android κάποια στιγμή στο μέλλον.
Για να ξέρεις, το Wi-Drive είναι λεπτό, καλά φτιαγμένο με διαστάσεις 122x62x10 χιλ. ή με άλλα λόγια περίπου στη διάσταση του iPhone. Παρεμπιπτόντως κυκλοφορεί και σε έκδοση 32GB στα 99,99 ευρώ αρά πριν αγοράσεις δες τι σε συμφέρει καλύτερα.
Στο πρακτικό κομμάτι, καλό είναι να ξέρεις ότι η σύνδεση του Wi-Drive με συσκευές iOS επιτυγχάνεται πανεύκολα. Το φορτίζεις σε θύρα USB του υπολογιστή (Mac ή PC δεν έχει σημασία), του φορτώνεις ότι δεδομένα θέλεις και στη συνέχεια τα διαχωρίζει μόνο του, ανάλογα με την κατάληξη των αρχείων, σε κατηγορίες. Τόσο απλά.
Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν φορές που η σύνδεση με το Wi κάποιες φορές σταματούσε χωρίς προφανή λόγο. Όμως ακόμη και έτσι το Wi-Drive σου λύνει το μεγάλο πρόβλημα της χωρητικότητας μια και έξω. Για αυτό και στο προτείνω σαν αγορά.
Source: http://www.digitallife.gr/to-pio-xrhsimo-aksesouar-gia-iphone-ipad-40702/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...