Ads 468x60px

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ανασχεδιασμός του iTunes Store (;)


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Apple σχεδιάζει τον ριζικό ανασχεδιασμό του iTunes Store για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.
Ο ανασχεδιασμός της εφαρμογής iTunes Store για Mac και Windows αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία που στοιχηματίζει για μια ακόμη φορά σε ένα κατάστημα-εφαρμογή παρά στην μετάβασή του στον browser.
Παρόλο που η προβολή συνδέσμων από το iTunes Store είναι εφικτή στον browser ο χρήστης ανακατευθύνεται στην αντίστοιχη εφαρμογή για να ολοκληρωθεί η αγορά ή λήψη του υλικού.
Ο νέος σχεδιασμός αναμένεται να είναι ακόμα απλούστερος και φιλικότερος προς τον χρήστη με βελτιωμένη ταχύτητα και αποδοτικότητα στην εύρεση νέου περιεχομένου, όπως τραγούδια, βίντεο, εφαρμογές, ταινίες κτλπ.
Το iTunes Store βρίσκεται ως μέρος της εφαρμογής iTunes σε Mac και Windows υπολογιστές. Αρκετοί χρήστες παραπονιούνται για την απόδοση του iTunes στον υπολογιστή με την εφαρμογή να μην αποκρίνεται όπως θα έπρεπε. Μια πιθανή αποκόλληση του iTunes Store από το iTunes είναι λογική αν αναλογιστούμε ότι η Apple ακολουθεί τα χνάρια του iOS (η εφαρμογή Music είναι ξεχωριστή από την εφαρμογή iTunes) και θα ήταν καλοδεχούμενη από την Apple.
Μοιάζει, μάλιστα, πιθανόν η αλλαγή αυτή να είναι μέρος του επερχόμενου Mountain Lion που η Apple παρουσίασε την προηγούμενη βδομάδα. Βέβαια, παραδοσιακά η Apple διατηρεί το μουσικό event το φθινόπωρο όπου και πραγματοποιούνται οι σχετικές κυκλοφορίες. Σε κάθε περίπτωση εάν αληθεύει η πληροφορία αυτή έχουμε να πούμε κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Source: http://www.macuser.gr/itunes-store-redesign-rumor-9616/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...