Ads 468x60px

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ivy Bridge της Intel αναμένονται τον Απρίλιο

Η χρονική περίοδος για την αναβάθμιση ολόκληρης της σειράς των υπολογιστών της Apple δεν είναι σίγουρη φέτος κυρίως εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί όσον αφορά τους επεξεργαστές της Intel.

Η επόμενη γενιά Ivy Bridge της Intel αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλη αν και απ’ ότι φαίνεται η mobile σειρά των διπύρηνων Ivy Bridge θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.
Remember that article from the other day that made some people panic as Intel might’ve delayed Ivy Bridge to June? Well, there’s no need to be worried if you’re planning on getting a new desktop system, as none of the desktop parts that were originally meant to launch have been delayed and on the mobile side, only the dual core models have been pushed back.
Πρακτικά, αυτό που ενδιαφέρει τους επίδοξους αγοραστές προϊόντων της Apple είναι η χρονική περίοδος κυκλοφορίας των νέων υπολογιστών. Εφόσον, λοιπόν, οι Ivy Bridge θα διατεθούν το νωρίτερο τον Απρίλιο, τότε και οι αναβαθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από κει και πέρα.

Αυτό που είναι αμφίβολο είναι το μέλλον του MacBook Pro 13″ που είναι το μοναδικό που χρησιμοποιεί dual-core επεξεργαστή και μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο εάν βέβαια διατηρήσει την θέση του στην σειρά MacBook Pro της Apple και δεν αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου από το MacBook Air.

Βέβαια, επειδή μιλάμε για την Apple πρέπει να έχουμε υπόψιν μας δύο πράγματα: εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες για νέα MacBook στο στιλ του MacBook Air, τότε αναφερόμαστε σε άλλου είδους επεξεργαστές (ultra low voltage) με διαφορετικό timeframe.

Επίσης, είναι γνωστό ότι η Apple μπορεί και εξασφαλίζει σε αποκλειστικότητα αριθμό επεξεργαστών πριν τους υπόλοιπους κατασκευαστές, οπότε είναι δύσκολο να προβλεφθεί ο ακριβής χρόνος αναβάθμισης των υπολογιστών με αυτό το κριτήριο.

Source: http://www.macuser.gr/intel-ivy-bridge-due-in-april-9612/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...