Ads 468x60px

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Νέα ριζικά επανασχεδιασμένα MacBook Pro το 2012 (;)



Σύμφωνα με δημοσίευμα του AppleInsider η Apple ετοιμάζεται φέτος να ανανεώσει πλήρως τη σειρά των MacBook Pro προσφέροντας ένα design παρόμοιο με αυτό της γραμμής του MacBook Air.


Συγκεκριμένα, τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2012 θα διαθέτουν τον λεπτό σχεδιασμό του MacBook Air με SSD δίσκο και χωρίς optical drive.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι πρώτο στη σειρά της ανανέωσης θα είναι το μοντέλο των 15 ιντσών και αργότερα θα ακολουθήσει το μοντέλο των 17 ιντσών. Δεν είναι γνωστό τι θα απογίνει το μοντέλο των 13 ιντσών αφού υπάρχει ήδη MacBook Pro στην κατηγορία αυτή, όπως, επίσης, και με ποιο όνομα θα κυκλοφορήσει η νέα ανανεωμένη σειρά.

Είναι γνωστό ότι το MacBook Air αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα notebooks της Apple κερδίζοντας συνεχώς έδαφος σε πωλήσεις και δημοτικότητα. Και στο παρελθόν, βέβαια, έχουμε αναφερθεί σε διάφορες παρόμοιες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει αλλά φαίνεται ότι το 2012 θα είναι η χρονιά που τελικά θα συμβεί αυτή η ριζική αλλαγή.

Ωστόσο, πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι τα MacBook Air παρόλο που είναι απολύτως ικανά μηχανήματα -ειδικά η τελευταία γενιά με τους Sandy Bridge επεξεργαστές- δεν απευθύνονται σε επαγγελματίες εξαιτίας της έλλειψης dedicated κάρτας γραφικών, του μεγάλου αποθηκευτικού χώρου και της μη δυνατότητας αναβαθμίσεων σε RAM.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως η Apple θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτό τον σκόπελο στα νέα μοντέλα για να ικανοποιήσει μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες χρηστών που για χρόνια προτιμούν τους Macintosh.


Source: http://www.macuser.gr/macbook-pro-redesign-2012-rumor-9414/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...