Ads 468x60px

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

MacRumors: Το iPad 3 θα έχει Retina Display



Το MacRumors φέρνει ξανά στην επιφάνεια τις φήμες σχετικά με την Retina display που θα πρέπει να δούμε με το iPad 3. Το γνωστό site κατάφερε να βρει ένα panel όμοιο με αυτό που θα χρησιμοποιηθεί και στο iPad 3 και να το βάλει κάτω από το μικροσκόπιο.

Τα ευρήματα τους μας επαληθεύουν το γεγονός ότι το iPad επόμενης γενιάς έρχεται με Retina display που θα έχει ανάλυση 2048×1536.

Οι φωτογραφία στη συνέχεια, μας δείχνει ότι το πρότυπο των pixel είναι 4x της πυκνότητας της οθόνης του iPad 2. Από αυτό θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η ανάλυση της Retina display είναι διπλάσια από 1024×768 που έχει το iPad 2.
Οι μετρήσεις αυτές του MacRumors μας δείχνουν πως αυτή θα είναι η οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί για το iPad 3 αλλά σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο με σιγουριά. Άλλο ένα στοιχείο για την πολυπόθητη Retina display σε iPad μπορούμε να δούμε και από το πρόσφατο email της Apple προς τους Developers. Σε αυτό η Apple εξηγεί ότι όλες οι εφαρμογές που ανεβαίνουν στο App Store από δω και πέρα θα πρέπει να έχουν υψηλή ανάλυση.

Ακόμα το iPad 3 όπως έχουμε ακούσει και στο παρελθόν πρόκειται να έχει Apple A6 quad core επεξεργαστή, κάτι που θα επιτρέψει να υπάρχει Retina display στη συσκευή.

Source: http://greekiphone.gr/20120218/macrumors-ipad-3-will-have-retina-display/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...