Ads 468x60px

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Διεξαγωγή έρευνας κατά της Motorola ζήτησε η Apple από την ΕΕ



H Apple κατέθεσε επίσημο παράπονο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την παραβίαση των όρων FRAND από την Motorola Mobility.


Συγκεκριμένα, η Motorola ήταν αυτή που επιβεβαίωσε το αίτημα της Apple στην Ευρώπη σχετικά με έρευνα για το αν η Motorola παραβιάζει την υποχρέωσή της να αδειοδοτεί με λογικούς όρους (FRAND) πατέντες που κρίνονται απαραίτητες για τα πρότυπα GSM, 3G κτλπ

Υπενθυμίζουμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε πριν λίγες μέρες επίσημη έρευνα για τον ίδιο λόγο εναντίον της Samsung και υπήρχε από τότε περίπτωση να εμπλακεί και η Motorola στην έρευνα.

Οι Apple και Motorola βρίσκονται εν μέσω δικαστικών διαμαχών τους τελευταίους μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης, όπου η Motorola ζητά 2.25 τοις εκατό των κερδών από τις πωλήσεις του iPhone ως royalty.

Η συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έρευνα σε Samsung και Motorola μάλλον δεν είναι καλός οιωνός για τις εταιρείες. Μείνετε συντονισμένοι στο MacUser.gr για όλες τις εξελίξεις από το ‘μέτωπο’.

Source: http://www.macuser.gr/apple-asks-eu-to-investigate-motorola-frand-violation-9601

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...