Ads 468x60px

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

O Steve Jobs κατείχε θέση στην πρώτη θητεία Bush

Χθες παρουσιάσαμε έγγραφο που δημοσίευσε το FBI σχετικά με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τον Steve Jobs εξαιτίας της υποψηφιότητάς του για θέση δίπλα στον George H.W. Bush το 1991.
Steve Jobs
Ωστόσο, αυτό που πέρασε απαρατήρητο και σημειώνει το Associated Press είναι ότι ο Steve Jobs όχι μόνο ήταν υποψήφιος αλλά στην πραγματικότητα κατείχε θέση δίπλα στον Bush για θέματα συμβουλευτικού χαρακτήρα στο διεθνές εμπόριο.
Το Υπουργείο Εμπορίου επιβεβαίωσε ότι ο Jobs υπηρέτησε στο συμβούλιο κατά την πρώτη θητεία του Bush. Τα μέλη του συμβουλίου δεν πληρώνονται για τη θέση και συσκέπτονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο συμβουλεύοντας τον πρόεδρο για θέματα πολιτικής εμπορίου.
The Commerce Department confirmed Thursday that Jobs did serve on the council during the first Bush administration. Export council members serve in an unpaid capacity and meet at least twice a year, advising the president on trade policy.
Επίσης, αποκαλύπτεται ότι ο Jobs διέθετε άδεια υψίστης ασφαλείας από το Υπουργείο Άμυνας  για εργασίες που έκανε στην Pixar από τον Νοέμβρη του 1988 μέχρι τον Ιούλιο του 1990.


Source: http://www.macuser.gr/steve-jobs-bush-administration-9408/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...