Ads 468x60px

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Το Path ανεβάζει όλο μας το Address Book στους servers του

Ο Blogger Arun Thampi ανακάλυψε πρόσφατα ότι το Path ανεβάζει όλο το Address Book μας στους servers του. Μετά από αυτό ο CEO του Path εξήγησε γιατί η εταιρία αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό τον τρόπο.


Συγκεκριμένα ο CEO αναφέρει:
Πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ σημαντική συζήτηση και το αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά. Ανεβάζουμε το address book στους servers μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε το χρήστη να συνδεθεί με τους φίλους του και την οικογένεια του στο Path γρήγορα και εύκολα όπως επίσης να τους ειδοποιήσουμε αν κάποιος από τους στο μέλλον γίνει μέλος στο Path και για κανέναν άλλο λόγο.
Πιστεύουμε ότι αυτός ο τρόπος εύρεσης φίλων είναι σημαντικός για την βιομηχανία και ότι είναι εξίσου σημαντικό οι χρήστες να το καταλάβουν. Εμείς έχουμε κυκλοφορήσει μία ρύθμιση για την εφαρμογή μας στις Android συσκευές και για την έκδοση 2.0.6 της iOS μας συσκευής η οποία περιμένουμε να εγκριθεί από την Apple.
Το Path είναι μία εφαρμογή που κυκλοφόρησε στο App Store δύο χρόνια αλλά άρχισε να αποκτά αρκετούς χρήστες μετά την αναβάθμιση του στην έκδοση 2.0. Είμαστε σίγουροι ότι το “πρόβλημα” θα διορθωθεί με κάποιο update και όλοι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνε την εφαρμογή κανονικά. [ iDownloadBlog ]
Path (AppStore Link) Όνομα: Path
Εταιρία: Path, Inc.


Δωρεάν (iTunes link)


Source: http://greekiphone.gr/20120208/path-uploads-your-entire-address-book-to-its-servers/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...