Ads 468x60px

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Pop Corny Game Official Teaser Trailer


 Bessy Theodoropoulou

To Pop Corny είναι ένα arcade game κατασκευασμένο από τη nlogn ( επίσης κατασκευάστρια των iGreekIslands και Autosleep Music Timer). Ο σκοπός του είναι αρκετά απλός, δηλαδή να φτιάξετε pop corn για να το φάει ο Corny!

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, όπως αναφέραμε και πριν, είναι ο Corny ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης σας. Προσπαθήστε να πετύχετε τους σπόρους καλαμποκιού που έρχονται προς εσάς για να γίνει το Pop Corn! Θα παρατηρήσετε όμως ότι στο κάτω μέρος της οθόνης σας υπάρχει μία μπάρα η οποία σας δείχνει πόσο πεινασμένος είναι ο Corny. Η μπάρα αυτή αυτή διατηρεί την ενέργειά της όσο ο Corny είναι χορτάτος. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην πλησιάζουν οι σπόροι καλαμποκιού προς τον Corny γιατί μειώνει την ενέργεια της μπάρας και ο Corny πεινάει περισσότερο…

Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από αρκετά απλά, αλλά ταυτόχρονα και όμορφα 2D γραφικά, ενώ γενικότερα διατηρεί λιτό ύφος στην εμφάνισή του και η μουσική που το διακοσμεί είναι ειδικά φτιαγμένη γι’ αυτό από τον Thanasis Lightbridge.

Αναμένουμε σύντομα την εισαγωγή του στο App Store και θα είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad και iPod Touch, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στο Facebook και στο Twitter. Μπορείτε να δείτε και το trailer του παιχνιδιού εδώ.

Άραγε να είναι το νέο Angry Birds; Μία δοκιμή θα σας πείσει!

Source: http://www.indiemag.gr/?p=193

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...