Ads 468x60px

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Promoted Tweets στις mobile εφαρμογές


H Twitter ανακοίνωσε σήμερα την διαθεσιμότητα των Promoted Tweets στις mobile εφαρμογές για Android και iPhone.
Μέχρι σήμερα στο Twitter υπήρχαν δύο ειδών διαφημίσεις: Τα promoted trends και tweets στα αποτελέσματα των αναζητήσεων σε Twitter for iPhone και Twitter for Android καθώς και στην mobile έκδοση της ιστοσελίδας και τα promoted accounts και promoted tweets στο timeline στην desktop έκδοση της υπηρεσίας. Τα promoted accounts υπήρχαν εδώ και λίγο καιρό και στις επίσημες mobile εφαρμογές.
Μέσα στις επόμενες βδομάδες, ωστόσο, θα ξεκινήσουν τα promoted tweets στο Timeline των επίσημων εφαρμογών για Android και iPhone. Τα promoted tweets θα παρουσιαστούν αρχικά σε έναν μικρό αριθμό χρηστών σχεδόν στην κορυφή του timeline από εταιρείες που ακολουθούν ήδη. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα βλέπετε μόνο tweets από εταιρείες για τις οποίες έχετε ήδη δείξει ενδιαφέρον.

Τα promoted tweets θα έχουν την μορφή κανονικών tweets, θα εμφανίζονται στην κορυφή του timeline μόνο μία φορά και θα απομακρύνονται κανονικά με το scrolling. Αν εμφανιστεί κάποιο promoted tweet για κάτι που δεν σας ενδιαφέρει μπορείτε με ένα swipe να το απορρίψετε. Τα promoted accounts θα εμφανίζονται στην λίστα ‘Who to Follow’.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αναφορά σχετικά με την επιβολή των promoted tweets σε εφαρμογές εκτός της επίσημης για Android και iPhone (η έκδοση για iPad θα ακολουθήσει αργότερα), οπότε εάν θέλατε άλλον έναν λόγο για να παρατήσετε το Twitter for iPhone μόλις τον βρήκατε.

Source: http://www.iphonehellas.gr/33695/promoted-tweets-twitter-for-iphone/#more-33695

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...