Ads 468x60px

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Νέο βιβλίο για τον Steve Jobs από τον Ken Segall


Μετά την πολύ πετυχημένη πορεία των βιβλίων ‘Steve Jobs by Walter Isaascon’ και ‘Inside Apple‘ άλλο ένα βιβλίο έρχεται να κάνει την εμφάνισή του σχετικά με τον Steve Jobs.
Αυτή τη φορά συγγραφέας είναι ο Ken Segall, τον οποίο ίσως να γνωρίζετε από τη μακρά ιστορία που έχει με τη συνεργασία του με την Apple και NeXT ως creative director.
Το βιβλίο του Segall ονομάζεται ‘Insanely Simple’ και περιέχει μια μοναδική ματιά σε μερικά γεγονότα της ιστορίας της Apple αφού ο ίδιος ο συγγραφέας ήταν παρών. Το βιβλίο ουσιαστικά αφορά την εμμονή της Apple με την απλότητα.
That’s because (a) I had a unique vantage point to some pivotal events in Apple history, and (b) this book focuses on one thing alone — the core value that has driven Apple since the beginning.
Insanely Simple is about Apple’s obsession with Simplicity.
Ο Segall αναφέρει ότι η απλότητα ήταν θρησκεία για τον Steve Jobs. Ταυτόχρονα, όμως, αποτελούσε και όπλο. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τα πρώτα χρόνια της εταιρείας που διέπει την ιστορία της μέχρι και σήμερα.
Το βιβλίο υπόσχεται ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ ξανά, οπότε αναμένουμε την κυκλοφορία του στις 26 Απριλίου με μεγάλο ενδιαφέρον. Μπορείτε να το προ-παραγγείλετε στο iBooksκαι Amazon.
Source: http://www.macuser.gr/insanely-simple-steve-jobs-by-ken-segall-9498/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...