Ads 468x60px

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Tο iPAD της κινέζικης Proview


Είναι γνωστή η δικαστική διαμάχη της Apple και της κινέζικης εταιρείας Proview σχετικά με την ονομασία ‘iPad’.
H Proview ισχυρίζεται ότι κατείχε τα δικαιώματα του ονόματος ‘iPad’ στην χώρα πολύ πριν το iPad της Apple και με βάση αυτό άσκησε αγωγή εναντίον της Apple, την οποία και κέρδισε βάζοντας σε μπελάδες την εταιρεία.
H Apple βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία έφεσης περιμένοντας να δικαιωθεί εν τέλει αλλιώς θα αντιμετωπίσει υψηλό χρηματικό πρόστιμο καθώς και την πιθανότητα διακοπής των πωλήσεων του iPad στην Κίνα σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποιου είδους συμβιβασμός.
Και ενώ αναμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου η Proview πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου παρουσιάζοντας το προϊόν για το οποίο κατέχει το trademark του ‘iPad’. Ιδού:
Όπως βλέπετε το iPAD της Proview δεν έχει καμία σχέση με το iPad της Apple αλλά μοιάζει τρομερά με κάτι άλλο: το iMac (το πρώτο iMac του 1998 για όσους δεν θυμούνται).
The iPAD of development constructs on the dream of technology founded human spirit. To make use of advance serial products, people can explore the infinite imagination of virtual reality. It is the strong leading trend and nobody can resist the charming of iPAD. The effect on iPAD is overwhelming in the human history. The real internet PC life just started and already indispensable exist in our life.
Ο πρόεδρος της Proview, Yang Rongshan, ανέφερε ότι η εταιρεία ξόδεψε $30 εκατομμύρια για την ανάπτυξη και παραγωγή του iPAD με περίπου 10,000 – 20,000 κομμάτια στην αγορά μεταξύ 1998 και 2009.
Όπως έχουμε αναφέρει η Proview βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας με την αγωγή αυτή να αποτελεί ένα από τα τελευταία χαρτιά της εταιρείας για ένα επιπλέον έσοδο. Βέβαια, η εφαρμογή μιας πιθανής απαγόρευσης κυκλοφορίας του iPad στην Κίνα είναι αρκετά δύσκολη στην πράξη και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία.

Source: http://www.macuser.gr/proview-ipad-9607/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...