Ads 468x60px

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

WinZip, η γνωστή εφαρμογή συμπίεσης τώρα στο AppStore



Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο App Store η γνωστή εφαρμογή συμπίεσης/αποσυμπίεσης WinZip. Απλή και εύκολη στη χρήση της δίνοντας μας την δυνατότητα να ανοίξουμε αρχεία zip και άλλα.

  

WinZip (AppStore Link) Όνομα: WinZip
Εταιρία: WinZip Computing LLC


Δωρεάν (iTunes link)

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone και το iPad και μας επιτρέπει να ανοίξουμε διαφορετικούς τύπους αρχείων και όχι μόνο zip. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άμεσα από το Mail μας αρκεί να πατήσουμε σε ένα αρχείο zip μέσα σε αυτό και να επιλέξουμε το WinZip για να το ανοίξουμε.
Τα format που υποστηρίζει η εφαρμογή είναι: txt, doc, docx, xls, ppt, pptx, rtf, pdf, key, numbers, pages, htm, html, jsp, bmp, jpg, jpeg, tif, tiff, png, gif και μπορούμε να τα ανοίξουμε άμεσα είτε ένα ένα είτε αρχείο με πολλά μαζί.
To WinZip μας επιτρέπει επίσης να ανοίξουμε συμπιεσμένα αρχεία τα οποία μπορεί να είναι κλειδωμένα και εφόσον γνωρίζουμε το password μπορούμε να πάρουμε το περιεχόμενο και να το αντιγράψουμε αλλού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το WinZip κάνοντας κλικ σε ένα αρχείο που θέλουμε να ανοίξουμε και να επιλέξουμε την αντίστοιχη εφαρμογή για να το ανοίξουμε. Κάτι τέτοιο μπορούμε να το κάνουμε είτε με το Safari είτε με το Mail.
Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στην χρήση της και μας επιτρέπει να ανοίξουμε διάφορους τύπους αρχείων αλλά όχι να τα συμπιέσουμε, επίσης μπορεί να είναι ένα καλό εργαλείο που θα μας επιτρέψει να δούμε κάποια αρχεία για τα οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο επιπλέον software.
Το WinZip είναι συμβατό με το iPhone, το iPod touch, το iPad και απαιτεί iOS 4.2 ή νεότερο.

Source: http://greekiphone.gr/20120222/winzip-now-available-on-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...