Ads 468x60px

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η γιαγιά που ζητάει 1 εκατομμύριο δολάρια από την Apple και για ποιο λόγο…


Την 83χρονη, Evelyn Paswall, αυτό που την προβληματίζει περισσότερο σε ένα Apple Store δεν είναι το πώς λειτουργεί έναiPad ή ένα iPhone… είναι η μπροστινή πόρτα του καταστήματος!
Apple Store, Manhasset (Long Island)
Τώρα κατηγορεί την εταιρεία ότι το «τζάμι» στην πόρτα του καταστήματός της στο Manhasset του Long Island της Νέας Υόρκης αποτελεί «απειλή» για τους ηλικιωμένους. Στις 13 Δεκεμβρίου, όταν η Evelyn Paswall επισκέφθηκε το κατάστημα για να επιστρέψει ένα iPhone, δεν πρόσεξε τη γυάλινη είσοδό του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της, σπάζοντας τη… μύτη της.
Γι’ αυτό ζητάει από την Apple -ούτε λίγο ούτε πολύ- 1 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση, προσπαθώντας, ταυτόχρονα, να αναγκάσει την εταιρεία να λάβει μέτρα για την προστασία των ηλικιωμένων στα καταστήματά της.
Στο Apple Store που χτύπησε η ηλικιωμένη γυναίκα πάντως, έχουν τοποθετηθεί λευκές προειδοποιητικές λωρίδες πάνω στο τζάμι (χωρίς να διευκρινίζεται αν υπήρχαν και όταν συνέβη το περιστατικό).
Αυτό δε φαίνεται να έχει και πολύ σημασία για το δικηγόρο της που αναφέρει σχετικά: «Η Apple θέλει να είναι cool και μοντέρνα και να έχει στα καταστήματά της τέτοια αρχιτεκτονική ώστε να μπορεί να «προσεγγίζει» τα τεχνολογικά πλήθη, από την άλλη πλευρά όμως πρέπει να υπολογίζει και τον κίνδυνο που η σύγχρονη αρχιτεκτονική μπορεί να κρύβει για μερικούς ανθρώπους.»
Είδατε μπελάδες που μπορεί να βρει κανείς από το πουθενά;

Source: http://www.digitallife.gr/i-giagia-pou-zitaei-1-ekatommyrio-dolaria-apo-tin-apple-kai-gia-poio-logo-18342/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...