Ads 468x60px

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ευρωπαίοι Android Προγραμματιστές Περιμένουν Ακόμα Να Πληρωθούν!!!



Η ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές, μαζί με τα προβλήματα που ακολουθούν τις ίδιες συσκευές, όπως και η διασφάλιση των εφαρμογών που αναπτύσσονται ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά σε νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων ανήκουν στις υποχρεώσεις πολλών προγραμματιστών που έχουν επιλέξει να χρεώνουν για τις εφαρμογές τους και να υπάρχει το επιπλέον κίνητρο της συνεχούς εξέλιξης.
Η Google άρχισε να δέχεται σκληρή κριτική τις τελευταίες μέρες από Android προγραμματιστές στην Ευρώπη, οι οποίοι δεν έχουν λάβει πληρωμή για τις εφαρμογές τους, όπως αναφέρει το BBC. Οι προγραμματιστές λαμβάνουν το 70% από την πώληση των εφαρμογών από το Play Store (πρώην Android Market), και η πληρωμή γίνεται στο τέλος της εβδομάδας του επόμενου μήνα. Τα κέρδη του Φεβρουαρίου έπρεπε να είχαν καταβληθεί στις 7 Μαρτίου αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Έξι μέρες μετά τα πρώτα παράπονα, εκπρόσωπος της Google ανέφερε ότι η εταιρία διερευνά το θέμα. Οι προγραμματιστές δεν θα πρέπει να ανησυχούν, και για το παρόν καμία ενέργεια δεν απαιτείται από τους προγραμματιστές. Δεν έγινε κανένα σχόλιο αν το πρόβλημα ήταν της Google ή κάποιον συνεργατών για της πληρωμές, ωστόσο έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα. Προγραμματιστές από Γαλλία, Σουηδία και Ολλανδία έχουν αναφέρει σήμερα ότι έλαβαν το χρήματα τους, αλλά πολλοί ακόμα περιμένουν.
Ισπανοί, Πορτογάλοι, Γερμανοί και Βρετανοί προγραμματιστές ακόμα περιμένουν να τους μεταφερθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμού. Χρήστης με το όνομα UKAPPS ανάρτηση το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με την προσέγγιση της Google στους προγραμματιστές:

Φαίνεται να νομίζουν ότι η απευθείας επαφή είναι κακό πράγμα;;; Τρελή κατάσταση αλλά έτσι δουλεύουν αυτές οι μεγάλες εταιρίες και μέχρι να τους πονέσει τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ορισμένοι προγραμματιστές ακόμα περιμένουν μεγάλα ποσά να τους καταβληθούν. Ένας ανώνυμος προγραμματιστές ήρθε σε επαφή με το BBC λέγοντας ότι περιμένει να του μεταφερθούν αρκετές χιλιάδες λίρες στον λογαριασμό του, και δεν πρόκειται για ασήμαντο ζήτημα για ανθρώπους που χρειάζονται τα χρήματα για τις καθημερινές τους ανάγκες, ακόμα και αν οι εφαρμογές ξεκίνησαν για καθαρά διασκεδαστικούς λόγους.
Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/3/17/android.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...