Ads 468x60px

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Apple κυκλοφόρησε το iTunes Producer 2.6

Χθες η Apple κυκλοφόρησε μέσω του Software Update το iTunes Producer 2.6 που μας δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύσουμε μουσική και βιβλία στο iTunes Store.

Το iTunes Producer είναι μία δωρεάν εφαρμογή από την Apple που μας επιτρέπει να ετοιμάσουμε την μουσική μας για να είναι έτοιμη για αγορά από το iTunes Store. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κωδικοποιήσετε την την μουσική σας σε AAC format, να δώσετε πληροφορίες σχετικά με το όνομα του album, των τραγουδιών, το εξώφυλλο και να στείλετε τα έτοιμα κομμάτια για να ελεγχθούν από την Apple.

Η εμφάνιση της εφαρμογής έχει προκαλέσει κάποιους προβληματισμούς μεταξύ των χρηστών και ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που η Apple κυκλοφόρησε αυτή τη νέα έκδοση μέσω του Software Update.

Από την άλλη το iTunes Producer είναι επίσης το εργαλείο για το iBooks Author και τα βιβλία που φτιάχνουμε σε αυτό, έτσι το update μπορεί να αφορά και όλους τους χρήστες με το iBooks Author. Οι χρήστες που δημοσιεύουν βιβλία από το iBooks Author θα πρέπει να φτιάξουν λογαριασμό iTunes Connect  έτσι ώστε να κατεβάσουν το iTunes Producer
 
Source: http://greekiphone.gr/20120322/apple-releases-itunes-producer-26/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...