Ads 468x60px

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Αναβάθμιση στο Apple TV σήμερα

Δημοσίευμα του The Verge υποστηρίζει ότι στη σημερινή εκδήλωση εκτός από το νέο iPad θα δούμε και μερικά άλλα πραγματάκια.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι θα υπάρξει και αναβάθμιση στο Apple TV, κάτι που αναμένουμε εδώ και πολύ καιρό. Η αναβάθμιση αυτή θα έχει σκοπό την υποστήριξη ουσιαστικά του iPad 3 για την ανάληψη περιεχομένου 1080p (streaming και mirroring) αλλά και για το επερχόμενο Mountain Lion.

Όσον αφορά το iPad 3 η ιστοσελίδα εμμένει στην αρχική της θέση ότι δεν θα υπάρξει τετραπύρηνος επεξεργαστής A6 αλλά αναβαθμισμένο τσιπ με την ονομασία A5X που θα διαθέτει αρκετά ισχυρότερη GPU. Οι πηγές της ιστοσελίδας υποστηρίζουν ότι επόμενη γενιά του επεξεργαστή, Α6, θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα με τον ερχομό του επόμενου iPhone.

Κατά τα άλλα το νέο iPad θα διαθέτει την οθόνη υψηλής ανάλυσης 2048×1536, θα διαθέτει περισσότερη RAM και θα υποστηρίζει τα δίκτυα LTE.

Μείνετε συντονισμένοι στο iPhoneHellas.gr για την ανακοίνωση όλων των χαρακτηριστικών του νέου iPad μετά το τέλος της σημερινής εκδήλωσης.

Source: http://www.iphonehellas.gr/33880/apple-tv-update-ipad-3-a5x-lte/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...