Ads 468x60px

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Camera+ 3.0, με νέο εικονίδιο, περισσότερες δυνατότητες μοιράσματος, workflows και άλλα


  

Η @taptaptap ανακοίνωσε το Camera+ 3.0 και προσφέρει μόνο ένα πράγμα, απίστευτες φωτογραφίες.
Όπως έχουμε δει και από τις παλαιότερες εκδόσεις του Camera+ η taptaptap προσπαθεί να μας δώσει όσες περισσότερες δυνατότητες γίνεται για να μπορούμε να βγάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες.
Ακόμα και αν είστε ένας απλός φωτογράφος ή κάποιος που δεν έχει ακουμπήσει ποτέ κάμερα, το Camera+ θα σας κάνει να αγαπήσετε την φωτογραφία.

Camera+ (AppStore Link) Όνομα: Camera+
Εταιρία: tap tap tap


0.79 € (iTunes link)



Πριν λίγο το Camera+ αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3.0 και εκτός ότι είναι ένα βασικό update που θα πρέπει να κάνουν όλοι οι χρήστες, μεταφέρει για ακόμα μία φορά την εφαρμογή της taptaptap στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας.

Με τα νέα φίλτρα του ενός tap που προσφέρει, τα βελτιωμένα εφέ, αλλά και τα εργαλεία επεξεργασίας η εφαρμογή Camera+ βρίσκεται σίγουρα σε μία από τις εφαρμογές για φωτογραφίες που μπορούμε να βρούμε στο App Store είτε είμαστε ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή που σίγουρα θα παρατηρήσουμε είναι το νέο εικονίδιο που έχει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από το προηγούμενο αλλά παραμένει στην ίδια ανάλυση (512×512) και δεν είναι Retina.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που θα δούμε με το νέο Camera+ είναι η δυνατότητα να περάσουμε πολλές μαζί φωτογραφίες από το Camera Roll του iPhone. Μετά τα Workflows που μας δίνει την δυνατότητα να τραβήξουμε πολλές φωτογραφίες μαζί χωρίς να χρειάζεται να σκεφτούμε πράγματα όπως την επεξεργασία ή το μοίρασμα. Αντίθετα, με τα Workflows μπορούμε να τραβήξουμε όλες τις φωτογραφίες που θέλουμε και μετά να τις επεξεργαστούμε και να τις μοιραστούμε όπως θέλουμε.

Η εφαρμογή όμως περιλαμβάνει και αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως το βελτιωμένο γραφικό περιβάλλον του Lightbox, την καλύτερη απόδοση του Clarity που τώρα είναι πολύ καλύτερο και ειδικά αν χρησιμοποιείτε iPhone 4S. Επίσης αυτό που θα παρατηρήσουμε επίσης είναι το βελτιωμένο και καλύτερο μοίρασμα ή ότι τώρα μπορούμε να μοιραστούμε σε πολλά μαζί κοινωνικά δίκτυα πολύ πιο εύκολα φέροντας έτσι τον πιο γρήγορο τρόπο στο μοίρασμα φωτογραφίας. Ακόμα υπάρχει ένας νέος τρόπος για εστίαση και το κλείδωμα της έκθεσης τα οποία μπορούμε τώρα να τα κλειδώσουμε ξεχωριστά.

Τέλος, η TapTapTap ανακοινώνει το Camera+ API που σχεδιάστηκε για να επιτρέψει σε όλους τους developers να ενσωματώσουν το Camera+ στις δικές τους εφαρμογές. Η εφαρμογή κυκλοφορεί τώρα στο App Store με μόνο 0,79€ και σίγουρα αξίζει μια προσπάθεια.

Source:http://greekiphone.gr/20120313/camera-3-0-new-icon-improved-sharing-workflows-and-more/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...