Ads 468x60px

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

The Glif, κάτι παραπάνω από ένα απλό tripod για το iPhone 4



Αν και ένα μόνο ένα μικρό κομμάτι πλαστικό με τη βάση που απαιτείται για την τοποθέτηση σε τρίποδο πάνω του είναι ίσως ένα αρκετά χρήσιμο αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε για το iPhone 4 ή το iPhone 4S.

Έχει δημιουργηθεί από ένα φορμαρισμένο πλαστικό αλλά το απλό του σχήμα φέρνει αρκετές δυνατότητες. Σχεδιασμένο από τον Dan Provost και τον Thomas Gerhardt με βασική του χρήση την δυνατότητα τοποθέτησης του iPhone 4 πάνω σε ένα τρίποδο. Αυτό το πετυχαίνει όπως γλιστράει σε ένα αυλάκι και σχηματίζει το αγγλικό γράμμα L πάνω σε μία γωνία και την άκρη του iPhone.

Εκτός όμως από αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν βάση, όπως και το MoviePeg που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν για το iPhone 3G και iPhone 3GS η ακόμα και για το iPad. Κάτι που θα βοηθήσει και στις κλήσεις FaceTime μιας και δεν χρειάζεται να έχουμε κάποιο dock για να στηρίξουμε την συσκευή μας ή σκαρφιζόμαστε συνεχώς κάποιο τρόπο για να την στηρίξουμε.


Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν bumper, δηλαδή να ενισχύσει το σήμα στο iPhone 4, απλά αφήστε το Glif πάνω στην γωνία του iPhone 4 και θα σας θυμίζει να μην ακουμπάτε το σημείο που “ρίχνει τις κλήσεις” αν αυτό σας έχει συμβεί ποτέ.

Το Glif μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο στο site StudioNeat και κοστίζει περίπου 15€ και περίπου 5€ τα μεταφορικά

Source: http://greekiphone.gr/20120306/the-glif-something-more-from-a-simple-dock-for-the-iphone-4/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...