Ads 468x60px

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

H Apple ετοιμάζει νέες θήκες για το επερχόμενο iPad 3


To iLounge παραθέτοντας αξιόπιστη πηγή αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει νέες θήκες για το επερχόμενο iPad 3 εμπνευσμένες από το πολύ επιτυχημένο Smart Cover. Επίσης, η εταιρεία από το Cupertino εργάζεται πάνω σε πλάτη από γυαλί για το επόμενης γενιάς iPhone που αναμένεται αργότερα το 2012.

Φαίνεται ότι η Apple εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την προστασία του iPad 3 πέρα από το κλασικό πλέον Smart Cover. Συγκεκριμένα, η εταιρεία φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε μια θήκη που θα υιοθετεί τη λειτουργία του Smart Cover αλλά θα διαθέτει και πίσω πλάτη για την προστασία ολόκληρης της συσκευής. Δεν είναι γνωστό, βέβαια, αν η νέα θήκη θα είναι συμβατή με το iPad 2 ή θα απευθύνεται αποκλειστικά στο iPad 3 αλλά κάτι μας λέει ότι αν όντως υλοποιηθεί το Smart Case θα είναι iPad 3-only.
Posted Image

Όσον αφορά το επόμενης γενιάς iPhone που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα το 2012 η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει για μια ακόμη φορά γυαλί ή κεραμικό υλικό για την πλάτη της συσκευής αντίθετα με διάφορες φήμες που έκαναν λόγο για μεταλλική κατασκευή. Μάλιστα, με την χρησιμοποίηση ακόμα λεπτότερου γυαλιού Gorilla Glass από την Corning η Apple θα μπορέσει να κάνει το iPhone ακόμα λεπτότερο

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι μια μεγαλύτερη οθόνη παραμένει εφικτή ως προς την υλοποίηση της και ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στην αντικατάσταση του 30-pin dock connector με έναν μικρότερο.


Source: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/100424

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...