Ads 468x60px

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

H Apple βρίσκεται σε «πόλεμο» σχετικά με το επόμενο πρότυπο πάνω στις κάρτες SIM

micros sim
Δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει ότι η Apple βρίσκεται σε «πόλεμο» με τους υπόλοιπους κατασκευαστές τηλεφώνων σχετικά με το επόμενο πρότυπο πάνω στις κάρτες SIM.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο αφού τον περασμένο Μάιο δημοσίευμα του Reuters έκανε λόγο για πρόταση της Apple σχετικά με την καθιέρωση μιας νέας μικρότερης κάρτας SIM, ακόμα μικρότερης από την τωρινή micro-SIM, κάτι που θα επέτρεπε την δημιουργία ακόμα λεπτότερων συσκευών.

Ωστόσο, οι υπόλοιπες εταιρείες συμπεριλαμβανομένων των Motorola, Research in Motion και Nokia προτείνουν τη δικιά τους SIM με την ονομασία “nano-SIM”. Η Nokia, βέβαια, μαζί με την Apple είναι από τις λίγες εταιρείες που κάνουν χρήση των micro-SIM στις iPhone και Lumia συσκευές τους. Η nano-SIM που προτείνουν οι εταιρείες είναι σχεδόν ένα τρίτο μικρότερες από τις τωρινές micro-SIM.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Apple έχει ήδη την υποστήριξη των περισσότερων Ευρωπαίων παρόχων κινητής τηλεφωνίας και έχει κάνει μερικά αμφιλεγόμενα βήματα για να κερδίσει περισσότερες ψήφους για την λήψη της τελικής απόφασης την επόμενη βδομάδα.

Source: http://www.iphonehellas.gr/34578/apple-still-fighting-for-smaller-sim/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...