Ads 468x60px

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

H Microsoft Απαγορεύει Την Αγορά Mac, IPad Στους Ανθρώπους Των Πωλήσεων Και Μάρκετινγκ



H Microsoft φέρεται να έχει βάλει σε εφαρμογή με νέα πολιτική για την απαγόρευση 46.000 ανθρώπων των πωλήσεων, μάρκετινγκ και της ομάδας επιχειρήσεων από τη χρήση εταιρικών κονδυλίων για την αγορά Mac ή iPad.
Και αυτό είναι σύμφωνα με το email που διέρρευσε η Mary Jo Foley, γνωστή blogger της Microsoft, και δημοσίευση χτες. Η Microsoft δεν έκανε κάποια σχόλια και όπως φαίνεται το email είναι επίσημο. Το βασικό μέρος αναφέρει:
Στις ΗΠΑ θα σταματήσουμε τα προϊόντα της Apple από τους καταλόγους Zone την επόμενη εβδομάδα, οι οποίοι είναι ο συνήθης μηχανισμός για την αγορά αυτών των προϊόντων.
Περίεργο. Γιατί δεν υπήρχε αυτή η πολιτική από την αρχή;
Προφανώς η ομάδα για το Office του Mac χρειάζεται Mac και iPad. Σίγουρα και η ομάδα των Windows για να παρακολουθούν τον ανταγωνισμό. Αλλά γενικά για τους ανθρώπους των πωλήσεων και επιχειρήσεων, είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί.
Φυσικά οι υπάλληλοι της Microsoft δεν έχουν απαγορευτεί από την αγορά Mac ή iPad με τα δικά τους χρήματα όπως και να τα παίρνουν μαζί τους στην εργασία, αν και θα πρέπει να τα κρατούν εκτός του οπτικού πεδίου του Steve Balmer, καθώς σε εταιρικό meeting του 2009, φέρεται ότι άρπαξε ένα iPhone από υπάλληλο της εταιρίας και αστειευόμενος το πέταξα κάτω και άρχισε προσποιούμενος να το πατάει.

Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/3/21/h-microsoft-mac-ipad.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...