Ads 468x60px

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

H RIM Ψάχνει Για IOS Προγραμματιστές


Η RIM γρήγορα απάντησε στις φήμες μετά την ανάρτηση αγγελίας όπου ζητούσε να προσλάβει ανώτερο προγραμματιστή για iOS για την ανάπτυξη εταιρικών εφαρμογών. Όπως υποπτεύθηκαν πολλοί η θέση θα ήταν για την ανάπτυξη iOS εφαρμογής του Mobile Fusion, η εταιρική εφαρμογή για διαχείριση κινητών συσκευών. Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην διαχείριση των iOS συσκευών.

“Για να μπορέσει το BlackBerry Mobile Fusion να εκτελέσει προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης σε iOS συσκευές, η RIM θα αναπτύξει μια εφαρμογή για τις συσκευές αυτές ως μέρος της συνολικής λύσης”, δήλωσε η RIM.

Δεν έγινε καμία αναφορά για κάποια Android εφαρμογή, αν και θα πρέπει να θεωρείται απαραίτητο.
Ενώ είναι μια πολύ λογική πορεία για τη RIM, όπου το Mobile Fusion είναι η μόνη προβλεπόμενη δια-πλατφορική επιλογή μέχρι σήμερα,  η έλλειψη συγκεκριμένων σχεδίων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα δια-πλατφορμικό BlackBerry Messenger. Η κύρια ένδειξη της θέσης εργασίας ήταν η αναφορά σε εταιρική εστίαση, καθώς επίσης και η ιστορική αποστροφή της RIM για το ενδεχόμενο μεταφοράς του BBM ή των οποιουδήποτε άλλης υπηρεσίας της σε ανταγωνιστικές ταμπλέτες ή κινητά.

Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/3/23/h-rim-ios.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...