Ads 468x60px

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ποιο θα είναι τελικά το όνομα του καινούργιου iPad? iPad 3, iPad HD ή iPad 2S?

Λιγότερο από 26 ώρες απομένουν για την παρουσίαση του νέου iPad και ένα από τα ερωτήματα που στριφογυρνάνε στο μυαλό των χρηστών και κυρίως των εκδοτών ψηφιακού περιεχομένου είναι το όνομα της συσκευής: iPad 3, iPad HD, iPad 2S ή κάτι άλλο;

iPad 3 event

iPad 3
Ίσως το πλέον αναμενόμενο όνομα για το 3ης γενιάς iPad το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί εντελώς ανανεωμένο, όσον αφορά το εσωτερικό του (νέο chip επεξεργαστή/γραφικών, περισσότερη μνήμη, οθόνη υψηλής ανάλυσης aka Retina display, αναβαθμισμένη κάμερα).

iPad HD
Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να καταλήγει στο iPad HD με σκοπό την προώθηση του χαρακτηριστικού της Retina Display στο non-tech-savvy κοινό. Με μία πρώτη σκέψη η κίνηση αυτή θα βοηθούσε την αναγνωρισιμότητα ενός δυνατού χαρακτηριστικού (Retina Display) καθώς ο όρος HD χρησιμοποιείται ευρέως στην αγορά των τηλεοράσεων. Ένας δυνητικός αγοραστής θα καταλάβαινε αμέσως ότι το iPad HD διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης ανεξάρτητα από το πόσο πληροφορημένος είναι γύρω από τα τεκταινόμενα στο χώρο της τεχνολογίας και των tablet ειδικότερα και χωρίς να γνωρίζει αν το iPad που κρατάει στα χέρια του είναι το No X.
Από την άλλη πλευρά, η υιοθέτηση ενός τέτοιο επιθέματος ίσως λειτουργήσει ανασταλτικά μεταφέροντας το επίκεντρο των καταναλωτών από το iPad στο HD, ένα επίθεμα που μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιεί και από τον ανταγωνισμό σε tablets με οθόνες υψηλής ανάλυσης.

iPad 2S
Η μοναδική περίπτωση που θα δικαιολογεί μία τέτοια ονομασία είναι αν η αναβάθμιση δεν επέλθει στο βαθμό που όλοι περιμένουμε αλλά περιοριστεί σε μικρότερες επί μέρους αναβαθμίσεις.




Source: http://www.iphonehellas.gr/33851/ipad-3-hd-or-2s

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...